måndag 25 november 2013

Novembercråssen.


I lördags blev det dags för höstens sista crosslopp här i Västerås nämligen Novembercråssen ute i den fantastiska Hökåsengropen - Sveriges kanske naturskönaste och mest flexibla crossbana? (jag skojar inte, ni får komma och se med egna ögon!)


Micke kom tillsammans med Matilda och sin feta kamerautrustning för att ta lite snygga bilder. Andreas kom för att heja på cyklisterna.


Tony, som precis som jag var för krasslig för att cykla, hade hjälpt till att bygga banan och skötte tillsammans med Jens varvräkningen och annat viktigt crossaktigt.


Grannen och Anna kom och önskade att de också hade en varsin cross, eller kanske en varsin mtb? Eller en varsin både och, kanske?


Här syns en del av publiken och cyklisterna. Vi blev glatt överraskade över att så många trotsade kylan för att antingen cykla eller fika och heja på cyklisterna!


Johan hade gärna kört lite mera men var också förkyld så det räckte med ett varv. Han var glad ändå!


Extrakul var det att det kom lite folks från Norbergs och Enköpings cykelklubbar och körde. Här är super-Gunnar som dessutom gick och vann hela loppet. Grattis!


Våran Johan var inte sämre än att han knep tredjeplatsen, direkt efter super-Gunnar och Gunnar P. från vår klubb.


Jag hade ansvaret för kaffetermosen och pepparkakorna och mjölkchokladbitarna och det skötte jag alldeles utmärkt. Skrek en hel del KÖTTA! också, en ny grej sen den episka SM-dagen i Stockholm.


Bara ett av bevisen till varför Hökåsengropen-banan är så naturskön. Efter denna väderbitna krabat fick cyklisterna en brant backe ner ut mot vattnet där de fick handskas med en hårnålskurva för att inte trilla i själva "Gropen". Bad tyst varje gång någon bromsade liiite för sent. Men alla klarade sig - ingen man överbord.

Förutom den bistra halsflussen som omöjliggjorde mitt deltagande blev det en himla lyckad tillställning. Mer snack och fler bilder inne hos Johan!

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar