fredag 10 januari 2014

Präst utan Bibel.

Hej. Smått mosig i benen. ÄNTLIGEN!

Förresten så kände jag mig som en präst utan Bibel igår. Blev tvungen att hoppa in som spinningledare på klubbspinningen igår - vilket jag fick reda på först när jag, stressad och jagad, tågade in i salen fem minuter efter passets början! - och hade förstås glömt min iPhone hemma. Fick i panik jaga musikspelare och sedan improvisera fram ett pass till den snälla <333 receptionskillens hurtiga men så icke-Katja nyhousehits. Försökte mig på mina klassiska åttor x 5 med backe x 2 och spurt x 2 (med vilor emellan) men det hanns ju förstås inte med men lite jobbigt fick klassen i alla fall!

Hade ångest hela kvällen efter passet igår. Gällande musik och passupplägg är jag en sådan där sekundiös (heter det så?) perfektionist. Varenda deltakt ska stämma och upplägget ska vara lika tufft som det är balanserat och harmoniskt.

Om någon VCK:are läser här så kan ni förresten förvänta er två nya passupplägg för vårterminen: nytt intervallupplägg för vardagar och stigningsbaserad distans för lördagar.

Välmött.

P.S. Receptionskillen ska erhålla en tacköl. Så djävulskt sjysst att bara låna ut sin telefon ba sådär.

P.P.S. Håll tummarna för att jag inte åker på en hjärtmuskelinflammation nu också, med icke-färdig antibiotikakur och allt *hälsorebellen*

4 kommentarer :

 1. Det DÄR är min värsta mardröm, inte att kastas in ett pass bara så där, det har ju hänt ett par gånger utan att inte ha musiken med mig. Jag är som du, en perfektionist även om jag är en jäkel på att improvisera. hade aldrig fixat det du gjorde i går. Inte en chans. GRYMT!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja eller hur! Men klart du hade fixat det Helena :) Man har liksom inget val... Antingen gå hem eller svettas till sämre musik, då är det bättre att svettas till sämre musik :)

   Radera
 2. Bra jobbat katten! Har också råkat ut för liknande situation. Så klart blir inte ett oförberett pass lika klockrent med glöm inte bort att deltagarna i dessa fall har stor förståelse för detta och är glada att någon styrde upp något i alla fall! /Valle.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack Valle! Jo man får ju tänka på det ;) Deltagande var ju grymma och förstående och tack och lov - inte speciellt många denna ggn. Hoppas de återkommer dock! Kram //K

   Radera