tisdag 2 oktober 2012

1 X 2


Hej där!

Igår tog jag mig modet att pang-på bestämma datum, plats och idé till höstens cykelfest för oss medlemmar i Västerås CK! Det har pratats länge om att ha en klubbfest men ingen har riktigt tagit tag i det så jag kände att äsch, nu kör vi bara! Så jag skapade ett Facebook-event, bokade in en grymt fin lokal mitt i stan samt bestämde - det är italiensk pastabuffé vi ska ha, kolhydratnördar som vi är ;) Har även tänkt att fördrink ska ingå i entrepriset, har ni förslag på nån god Italien-inspirerad fördrink? 

Och oj så roligt det är att många redan tackat ja till festen! "Tyvärr" är det många småbarnsföräldrar med i klubben men jag hoppas verkligen att ni kan fixa med barnvakt. Det är inte ofta vi i klubben får se varandra med hjälmarna och cykelbrillorna av. En av de få chanserna att en gång för alla lära sig vad alla heter haha...

Men så till underhållningen. Eftersom det är första riktiga cykelfesten jag arrangerar så har jag tänkt lägga "tvångsunderhållsningsribban" rätt så lågt dvs. låta den goda maten, dryckerna, umgänget och musiken stå för underhållning. Men litet tävlingsmoment måste ju finnas med eller hur? Temat för festen är helt enkelt "I <3 cykel" så vad passar då bättre om inte en liten 1X2-tipspromenad med lite nördiga cykelfrågor? Vi hade så kul igår, jag och älskling. Satt och brainstormade fram kluriga frågor i stil med "Vilken legendarisk cyklist var den första någonsin att vinna en Alpe d'Huez-etapp under Tour de France?" 1. Hugo Coblet X. Fausto Coppi 2. Jacques Anquetil (Det var Coppi förresten. Och nu är inte just denna fråga med haha.) Alla frågor är inte klara än så ni är välkomna att tipsa om frågeteman! Vi har förresten några av vinsterna klara. Men tänk på att det enbart är pallplatserna som garanterar vinst. 

Haha, nu låter jag som ett uppspelt barn. Men vi är ett bra gäng i klubben och jag ser verkligen fram emot att träffa alla i en avslappnad, "civil" miljö. Skål!

1 kommentar :