måndag 22 oktober 2012

Halvnaken, orakad, smärtande men stolt!Haha vilken pärs igår!

Hade som vanligt bråttom till träningspasset igår... Hann dock i tid, hade en kvart på mig att byta om. Så kommer jag på... Jag hade glömt träningströjan hemma! OMG vad göra? Träna i bomulls-t-shirten? Knappast, inte 2,5 timmar på spinningscykeln. Tur att jag hade rätt så stor tränings-bh med mig och mina ganska täckande dambibs från Rapha. Fick bli det, en småudda kombination som dock visade sig vara väldigt skön med tanke på hur varmt och svettigt det blev i spinningssalen efter ett tag. Fick en hel del blickar, uppskattade från herrarna (avslöjande klädsel?) och smått föraktande av tjejerna (hade glömt att raka mig under armarna och sånt bryr sig bara tjejer om har jag märkt).

I övrigt gick passet bra även om jag för det mesta cyklade stående, speciellt under passets andra hälft. Helt enkelt för att jag får sånt tryck på de känsliga delarna på en spinningsbike... Oavsett hur jag än ställen in cykeln. Jag får aldrig ont i rumpan, däremot mellan benen. Så van vid smal, utskuren sadel på min riktiga racer. Den kan jag nöta på i timtal. Inga problem. Men vettefan vad det är med spinningsbikes? Oavsett inställningarna / bibs så gör det ont efter en timma!

Egentligen föredrar jag korta, intensiva spinningspass. Då vet jag att jag har en timme under vilken jag får ta ut mig helt och hållet. Nöta, det är roligare utomhus.

Men jag är glad att jag genomled gårdagens pass ändå! Sket i att ta det lugnt utan körde mig tom. Älskar känslan. Fattar inte att vissa folks förstör den genom att trycka i sig massa socker under passets gång. Vakna, det är ingen tävling här utan vanlig träning. Bättre att fylla på innan / direkt efteråt. Skriver mer om det i ett senare inlägg.

Idag står jag över lunchspinningen (gissa anledningen) och kör CrossFit alternativt BodyPump på kvällen istället.

6 kommentarer :

 1. Hihi:)

  Härligt med långspinn :))

  SvaraRadera
 2. Haha. :) Ibland blir det liksom inte som man tänkt sig.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nope och då får man göra det bästa utav situationen :)

   Radera
 3. Haha, skön inställning! Spela roll hur man ser ut;) Att glömma att avverka skogskiftet man har händer ju allt för ofta, de gångerna försöker jag att inte stretcha så jädra synligt där framme, lite mer fokus på bröstet inte upp med händerna;)

  Bra jobbat!

  SvaraRadera
 4. SV:ja otroligt mysiga och fina alla på deras egna små vis ^^

  SvaraRadera