lördag 21 september 2013

Telefonlös befrielse.

Hej.

Imorse lyckades jag med den irriterande klassikern - sömndrucket mobilpillande och så bommande av SIM-koden, tre gånger så klart. Så nu är SIM-kortet spärrat, jag hittar ingen PUK-kod (som krävs för att erhålla ny SIM-kord, satanskap!) och jag kan varken ringa, ta emot några samtal eller surfa med 3G (lite extrastruligt eftersom jag har företagsabonnemang bla bla).

Första tanken - panik! Hur ska detta gå? Tänk om...

Nu har dock känslan övergått i fin befrielsefeeling. Lite som när man åker utomlands, ni vet, och så är man sådär härligt onåbar och läser restauranglobbyns tidskrifter från slutet på nittiotalet... Ja, ungefär så.

Så jag passar på att vila ifrån telefonin. Och kroppen ifrån träningen också. Idag står ingen hårdare belastning på schemat annat än lite svampletande senare under dagen innan jag och Tony ska äta kräftor och basta hos en av hans vänner som har sommarhus utanför Västerås. 

Det är sol ute. Och vackra vyer. Tur att jag fortfarande kan fota med min mobilkamera.

Puss.

2 kommentarer :

 1. Om du har Telia är det bara att gå till närmsta butik så fixar de det på ett par minuter =)

  Med vänlig hälsning
  Fritz

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha! Sant ju. Gick till dem idag och så vart det klart på 5 min. Smartskalle mig ;) Å andra sidan var det rätt skönt att slippa telefonen ett tag!

   Radera