tisdag 4 september 2012

Cykla njuta av hösten cykla

Igår var en dag utöver det vackraste! Så jag hoppade på biken det första jag gjorde så fort jag var klar med jobbet. Det skulle njutas höst, min favvoårstid punkt slut!


Rävet var upptagen med att läsa om de senaste trenderna. Han fick stanna hemma.


På med bibsen & annat nödvändigt!


Och ut på asfalten. Medvind i ca 15 km...


Precis som vackra vyer (här Irsta Kyrka), sen motvind hela vägen till Tunbytorp (trist enormt industriområde) där jag skulle hämta ett efterlängtat paket!


Glad men svettig kämpe i motvind.


Öppnade upp paketet och slängde in de nya löparskorna i musetten! Åh så lätta och sköna de verkar.


Blev smått deppig över att jag glömt att stänga av gps:en vid Tunbytorp, vilket gjorde att snittfarten sjunkit avsevärt. Irrade ju omkring där i säkert 20 minuter innan jag hittade till UPS. Men hade 27 km/h i snitt fram till Tunbytorp, inte illa med tanke på att jag var själv och att det var motvind! :)

Nu lyssnar jag på den här killen och håller tummarna för att det utlovade regnet i eftermiddag uteblir. Idag ska det cyklas klunga!

3 kommentarer :

 1. Det är ett elände med GPS:erna speciellt när man som du skriver glömmer att stänga av dem =)
  Härligt med en cykeltur, sitter själv och letar min motivation febrilt för att släpa ut mig på en tur. Men den har gömt sig bra!

  Men skam den som ger sig, jag 2 timmar på mig innan dottern skall hämtas på skolan så kanske att det hinns med en snabbtur innan dess =)

  Mvh
  Fritz

  Ps. tack för gratulationen Ds. =)

  SvaraRadera
 2. Håller med Fritz, ett elände, jag brukar glömma autopausen..ännu värre.

  Härlig cykeltur! Hösten är bra fin, kankse borde gaska upp sig och njuta av de sista cykelturerna då;) Tack för inspirationen.

  SvaraRadera
 3. Autopausen är min bästa vän, annars skulle jag förmodligen inte "officiellt" ha cyklat längre än till första rödljus på alla mina pass.

  SvaraRadera