onsdag 5 september 2012

Blundar lite

Hej folks.

Smått dödens idag.

Äter medicin mot en ettrig sensommar-UVI och lider av biverkningar så som magsmärtor, muntorrhet och extrem trötthet :( Gjorde ett försök att springa till jobbet idag - i mina nya Asics dessutom! - men mötte motstånd i form av syra, seghet och yrsel. Blev fyra oinspirerade kilometer till tonerna av Lady Gaga (hade inte gått annars ju!)

Låt oss titta på lite glada semesterminnen istället! (har ju lovat er att visa de flesta så småningom, vart en del efter tre veckor borta...) :)


Här är jag extremt svettig (kanske 35+ ute?) men pepp efter den jobbiga stigningen upp till den vackra vattenfallsdalen nån mil upp från där vi bodde i La Colle-sur-Loup.


Och här är den, den sagolika dalen med iskallt vatten och de många små vattenfallen och de ännu fler små canyoning-fransmännen (ej med på bild)!


Och här är den otroligt goda bakelsen som vi åtnjöt på en bar i Cagnes-sur-Mer på Rivieran när vi kollade på en av de senare Touren-etapperna. Den må se vanlig ut men jag dog godhetsdöden, på riktigt.


Här är den underbart goda franska frullen Madame bjöd oss på när vi bodde på flotta La Bastide De L'Empereur utanför Nice! Älskade mest hennes hemmagjorda fikonsylt.


Och här är mitt livs lätt finaste fyrverkeriuppvisning i Embrun. Vi lyckades nämligen pricka in stadsfestivalen!


Här är de franska arbetargubbarna svärandes och kedjerökandes på bar i Bedouin i Provence. Jag har alltid förknippat Frankrike med just såna gubbar, har inte ni? Det coola var att deras fruar var otroligt eleganta, i enkla klänningar men med hatt och allt.


Här är jag glad och pigg på väg ner till Bedouin för lite välförtjänt middag efter att ha småkraschat på min väg upp mot Mont Ventoux!


Och här är jag, på färjan mot Danmark. Alltså kanske den första bilden som togs på resan. Vill inte avsluta med en sista bild. Vill fortfarande inte hem. Är kvar i Frankrike i mina drömmar!

//småsjuk katt

6 kommentarer :

 1. Hej! Ville bara glida in och säga det eftersom jag är en ny läsare som liksom redan har fastnat här... :)Och krya på dej! Sommaren såg inte illa ut!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åh, va gullig du är :) Nä, höstmörkret är alltid lättare att uthärda när man har en glad sommar att se tillbaks på - och att se fram emot!

   Radera
 2. Vilka härliga semesterbilder!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! Det VAR härligt. Vill tillbaka.

   Radera
 3. Krya på dej! Bra att tagga till med hjälp av fina minnen :)

  SvaraRadera