söndag 9 juni 2013

Jaså dags för Halvvättern idag!

God arla morgon!

Utsäkta bloggtorkan. Som vanligt är jag sämst på att blogga när jag cyklar som mest ;) Har ett gäng inlägg på hyllan till er! Och snart är Vättern-hysterin över i cykelsverige och vi kan börja cykla på riktigt ;) Har förresten riktigt roliga loppnyheter på gång... Men det tar vi efter dagens utmaning.

Tanken i min lilla cykeltjejskalle är just nu "is i magen - hetta i benen" samt "jag är ju en kvinnlig Cancellara och endagslopp är ju sååå jag" (ödmjuk självpepp). Sitter i bilen med två klubbkompisar på väg ner till Motala för att prestera i Halvvättern. Vi räknar med ett snabbt depåstopp. Med mig har jag en stilla bön om att ryggen håller i de knixiga småbackarna (och den där "stå uppe och ha lillklingan i-backen som ingjuter respekt) samt ett gäng mums mums-cykelkakor som jag och Tony åstadkom igår kväll. 

Med mig har jag också en känsla av att det kommer att gå bra. Sub 5 är målet men jag har ställt in mig på att njuta av cyklingen oavsett


Racemode på garminet, nu kör vi. Vinka hej till Cykelkatten om vi råkar samcykla idag.

Heja heja!

2 kommentarer :

 1. Hej!
  Provar här istället. Jag pratade nog med dig som hastigast vid målet :)utan att veta om att var Katten jag pratade med, kom på kvarten senare att det var du. 50-öringen trillar lite långsammare för en del :)
  Grattis till bra tid.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha jaså va roligt! Bra att du vågade iaf ;) Innan starten så var det ett par tjejer som stod och pekade på mig och fnissade och så hörde man thihi Cykelkatten men att våga säga hej hej, det går inte för sig ;) Grattis till bra tid du med, va körde du på? :D

   Radera