onsdag 11 december 2013

Vardagligaste vardagsinlägg.

Hej folksis. Usch på mig - bara jobbar och tränar och har mig och bloggar för dåligt! Idag är åter en sådan dag då jag jobbat som en galning. Känner mig småkrasslig och hade egentligen behövt spinna bort känslan (ni vet ju, bästa sättet att undvika bli sjuk är att förneka att man håller på att bli sjuk och köra på istället, har märkt att det funkar bättre än rastlös vila) men vi i VCK har ledarmöte ikväll och jag får väl ta mig dit och vara duktig och social. Det dryga är att jag måste dit - jag är fortfarande trallös sedan jag lämnat in min gula DBS på reklamation. Får se om jag står ut en dag till eller om jag skiter i't och pröjsar för omekring ur egen ficka. Räkningen kommer att tillfalla DBS oavsett hur det blir... Håll med om att det är så seeegt att behöva gå de sträckorna man annars är van att cykla! Hem tar det plötsligt tjugo minuter. Och till klubblokalen kommer det säkert att ta minst en halvtimme-fyrtio minuter... Det positiva är att åttiominuterspromenad är inte dumt det heller, egentligen.

Jag har i alla fall tänkt ut en masse fler tipsidéer att portionera ut för att kompensera för min frånvaro.

Nu ska jag gå och försöka sminka mig, inte speciellt smärtfritt att lyfta på armarna efter gårdagens skivstångssession.

Shit vilket vardagsinlägg. Nästan så att jag får nämna vädret också.

Ute är det plusgrader.typ.

3 kommentarer :

 1. Mm, håller med är en sån där period just nu där det man hinner med är jobb och träning. 1 ½ vecka till sen kan man glömma jobbet ett tag, något att se fram emot :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja ska bli skönt... Även om jag cyklat bort det mesta av min semester och kommer att jobba i mellandagarna ;(

   Radera
  2. Har också cyklat bort det mesta av semestern så blir till att gå över på obetald semester istället och bita ihop. Dock värt det :) Men blir ju en hel del ledigt även om man inte tar semester, fördelaktiga helgdagar detta år :)

   Radera