fredag 2 augusti 2013

Har du koll på dina kvinnliga cykelfavoriter?Hej.

Visst är det kul att så många av cykelstjärnorna har Twitter, egna bloggar, hemsidor etc. så man kan följa dessa och läsa deras - ibland enkelt redogörande, men ofta personliga och gripande - notiser om de olika lopp och andra cykelpåhitt de är med om?

Jag twitterföljer bland annat Jensa Voigt, grymmaste Lisa Nordén, Cav, Emma Johansson, Vos, Cancis och andra favoritcyklister.

Hittade häromdagen en bra lista på twitterkonton för en stor del av den internationella dameliten inom cykling. Faktiskt, i samband med startlistan för Route de France (typ damernas motsvarighet till Tour de France, helt stört att tjejerna inte får köra den vanliga Touren när till och med amatördamerna har bevisligen klarat av att genomföra loppet under maxtid!). Här är i alla fall listan. De flesta har enbart Twitter men vissa har både Twitter och blogg. Ett bra sätt att komma lite närmare sina förebilder och skaffa sig koll om lopp och "cykelomvärldskoll".

Har ni förresten tips på några att ha koll på? Gärna sådana som uppdaterar på det där lilla extra sättet.2 kommentarer :

  1. Marijn De Vries, Gabby Day, Gracie Elvin, Rochelle Gilmore, Anna Schnitzmeier t.ex.

    SvaraRadera