söndag 24 mars 2013

Some Sunday morning when I'm straight.

Hej.

Det värker i hela kroppen av jobbstress. Känslan liknar litegrann förlamning. Månaden ut Katja, månaden ut, sen blir det lugnare. Men flytten är nästan klar. Jag har medvetet valt att inte blogga så mycket för jag vill så gärna att mina inlägg handlar om faktisk cykling. Jag är så trött på denna övergångsperiod.

Igår städade jag i alla fall ut det sista och jag och Grannen fixade färdigt rosen körklar.

Spände åt kedjan, justerade bromsarna och växlarna, gubbvände styrstammen för min onda ryggs skull (hoppas kunna vända ner den igen senare under sommaren) och så.

Nu ska jag traska till min gamla lägenhet, packa in rosen i bilen och frakta den till jobbet (där hon nästan alltid står mellan rundorna). Lämna ifrån mig bilen (äntligen!) och sen nöta på jobbet så länge jag orkar. Kan då trösta mig med en skönhet att vila ögonen på samt cykel på Eurosport Player, bra att ha två skärmar. Och förstås, trösta mig med tanken att paniken är temporär, och jag kan börja sticka ut from imorgon om tids- och vädermakterna är med mig.

Ha en underbar söndag!

Rosen var tjusig men inte riktigt körklar
Grannen njuter av frihjulsljudet tzetzetzetzetze... 

9 kommentarer :

 1. En kram till både dig och Rosen. Snart är det vår såväl ute som i själen!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack John :) Ja hoppas vi går mot ljusare och grusfriare tider!

   Radera
 2. Andas in, andas ut - och lova att det verkligen lugnar ned sig sedan. Väggen är hård och kall. Kram & pepp!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag vet :/ Andas måste man få göra ibland...

   Radera
 3. Vilken fin cykel du har, är det carbon?

  SvaraRadera
 4. Hej! Tack för en fantastiskt bra blogg med en härlig blandning av humor och självdistans, kombinerat med entusiasm och livslust. Startar alltid min dag med att kolla om du postat något nytt. Du får mig på gott humör!

  / XC-Micke

  SvaraRadera
  Svar
  1. Inte för jag vet vem du är XC-Micke (gillar du CX? XC?) så är du dagens hjälte med dina snälla ord :) Som du märker så ligger bloggandet lite i ide just nu, har så extremt mycket annat som tar energi och tid. Men nån gg i livet gifter jag mig rikt så jag kan cykla och skriva hela dagarna! Ha en kalas dag! Kram

   Radera
  2. Det är xc som gäller för min del och då helst långlopp. Är en riktig lergubbe med andra ord, även om läget just nu gör att jag bäst kan beskrivas som isgubbe med tanke på den uteblivna våren. MEN, den som väntar på något gott... Hoppas att allt snart lugnar ner sig för dig så att du får mer tid över till det du tycker om allra bäst. Du har ju en hel säsong tillsammans med din kolfiberraket att se fram emot. Allt gott till dig!

   Radera