tisdag 14 augusti 2012

Tjugonior, Niners, feber och annan MTB-smärta

Tja!

Lill-kroppen är småseg och längtansfull.

De senaste dagars träning bestod i ett enmannacykelpass uppe i Mora (kort fett intensiv runda) i lördags samt en 3,5-timmars promenad i söndags. Inte mycket med andra ord. Idag skiner solen så vi får hoppas på sjysst folkpådrag på klubbträningen ikväll.

Min älskling är i dock i febertillstånd. Det har han varit sedan jag nämnt att jag är sugen på att skaffa mig en skogstjugonia. Plötsligt dög inte den "gamla" trotjänaren Canyon längre... Valet står mellan Rose Mr Big SL, Niner (kermitgrön eller matt?) och eller påbyggnad (SRAM:s nya "elva" är också med i spelet), att köra på den "gamla" Canyon ett tag till? Åh så jobbigt.

Personligen är jag inte lika bred (dels pga. budgeten, dels pga. den smått begränsade smaken). Är förtjust i Roses Mr Big-serie, grymt tänd på Specialized Epic (dream on little girl!)... Canyon har tjugonia fast i alu, jag vill ha kolfiber (bara för att). Vill helst av allt ha en bike redan nu till hösten, då skogen är som vackrast och löven som färggladast och luften som friskast :) Men i november är det dags för årets Sweden Bike Expo, dit kommer bl a Rose och Canyon. Man borde egentligen vänta tills dess. Chansen finns kanske till en sjysst deal? Å andra sidan är det ju dags att plocka fram längdskidorna i november.

ROSE Mr Big 2 - grymt snygg bike med kolfiberram jag är sugen på! (Finns även i matt-utförandet)
Någon som har erfarenhet av ROSE-mtb-bikes?

1 kommentar :

  1. Ingen erfarenhet alls men är i letartagen för ny hoj, och denna var grymt snygg, jag är allstå i stadiet när snyggheten är viktigt, rätt långt till ny hoj;)

    Föressten vilken bra blogg! Bokmärkar och återkommer!!

    SvaraRadera