onsdag 13 februari 2013

Vårpepp!

Hej.

Sitter här och peppar lite. Många skojsiga saker på gång! Här kommer listan (då jag är bloggare och ni vet ju att vi bloggare går igång på listor som hipstrar på bakelit).

Om...

...ett par timmar sticker jag och en klubbkompis till Stenströms i Hallstahammar för lite cykelgluttning och sånt. Stenströms är en anrik cykelaffär som ikväll kör sin klassiska Racerkväll. Har dock ett bekymmer......två veckor åker jobbgänget upp till Sälen för StafettVasan och sånt skojsigt! Måste bara dra förbi naprapaten och knäcka lite rygg innan...

...30 dagar skickas min nya kolfiberbäbis hemifrån ROSE i Tyskland hem till mig i Västerås! Åh jag kommer att förgås i dessa väntans tider.

...30 dagar får jag även nycklarna till min nya tjusiga lägenhet. Jag tror redan jag vet vilken vägg som kommer att få sig ett par smäckra cykelfästen...

...ca 40? 50? 60? dagar (så fort snön försvunnit) är det dags att dra på långbibsen och bege sig ut på vårens första riktiga landsvägsturer. Älskar att cykla på våren. Att se naturen vakna!


...ca 60 dagar är det dags att dra igång vårsäsongen på allvar och givetvis hostar jag en rejäl cykelfest för mina underbara klubbkamrater (fast andra cykelintresserade vänner är förstås också välkomna i mån av plats). Jag avsäger mig dock allt ansvar för loppet som föregår festen utan det hamnar på Johans bord.

...65 dagar slänger jag på mig min gamla goda Salomon-rygga och 198-grammarn på skallen och tar trallan till Västerås flygplats! Väl där tar jag mig en bärs och så sätter jag mig på planet som ska ta mig till gamla goda Mallis. Åtta dagars cykling, njutning och kalasmys med mina kära klubbkamrater. Måste förresten hyra mig en bike också. Helst nån i klass med Orbean jag hyrde förra året. Kan dock noll om bikeuthyrningsställen i Arenal (?), aldrig bott på öns nordsida.

...får fylla på allt eftersom!

Men nu kommer min kompis! Rapport från Racerkvällen kommer.

Ha en fin kväll folks! <3

3 kommentarer :

  1. Go girl Go! Får väl också skriva en liten lista vad det lider...inspirerad av ovanstående inlägg! :-)

    SvaraRadera
  2. Men kolla. Sicken lista alltså! Massa kul har du ju att se fram emot! Speciellt din resa, åååh vad du kan vara glad över att ha den kvar!

    SvaraRadera