söndag 24 februari 2013

Solen skärper fokus

Hej folks.

Här skiner solen, så vackert! Och... äntligen värmer den också.

Jag är alltså i Stockholm och hänger med familjen och har alltså 0 tid till att blogga nåt vettigt (lillebror, 6 år, han vill liksom leka och då gäller leka IRL).

Under tiden tycker jag vi hejar på de grymma ena som kör Öppet Spår, till exempel Helena eller förstås min cykelkompis Anna (som tyvärr inte bloggar).

Vi kan också glädjas tillsammans med fina Emma Johansson som knep tredje platsens i dam-Omloop, stort grattis! Annars är det snubbar från laget som är namne med mig (på ryska dårå) som har gjort fint i från sig i herr-Omloop igår. Grattis, här är de sista kilometrarna från racet för er som inte kunde följa det live igår.

Mentalt är jag inställd på spinning / core måndag, tisdag och onsdag. På torsdag åker vi upp till Sälen så tidigt vi kan för att testa spåren inför fredagens StafettVasan och sedan väntar två härliga, tävlingslösa men tuffa (tänker köra järnet, på nåt sätt har det blivit så att StafettVasan-helgen innebär det mentala slutet på skidsäsongen) skiddagar lördag och söndag.

Ser alltså fram emot en vecka full med massa jobb (konsultlivet, antingen har man för lite att göra eller för mycket...) men också träning varje dag!

Fokuset är inställt.

P.S. Ni har väl inte glömt att checka in min Pinterest då och då? Har fyllt på med lite nytt material.

9 kommentarer :

 1. Japp äntligen skiner solen här =) Skönt med sol under förmiddagens pass ute i skidspåret.

  Håller med det där om konsultlivet allt för oftast är det ju antingen lite eller mycket att göra. Men man blir ju bättre på att hantera det med åren.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åh förmiddagsåkning <3

   Misstänker att du själv jobbar som konsult? ;) Jepp, man vänjer sig, men inte riktigt helt och hållet...

   Radera
  2. Blev åkning i solnedgången också :)

   Mmm, jobbat som konsult de 6 senaste åren inom IT-branschen.

   Radera
 2. Monsieur Soleil lyser med sin frånvaro här. Massivmulet gråväder söderut. Lycka till med stafettvasan!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Den kommer till er tids nog :) Tackar, satsar på bäst tid inom laget (jag och lagsporter alltså), får se hur bra det går ;)

   Radera
 3. Strålande sol här med. Saknade verkligen att cykla idag, hoppas på regn till veckan ;) Låter som du kommer få en bra vecka :D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Just nu hoppas jag på mer snö men det är mest för StafettVasans skull, hellre mjukt och lite trögt än skarigt och äckligt fort ner i backarna ;) *fegis* Och upp med bildbevis i bloggen så fort du är ute och cyklar!

   Radera
  2. cyklade bmx till och från jobbet idag men ingen bild på de, svårt att fota och cykla bmx ståendes samtidigt men tänkte på de och dig ;)

   Radera
  3. Åh fan, bmx till jobbet, spännande :) Haha ja kan tänka mig om man inte har en assistent /gopro ;) Men låter ju trevligt att du skänkte en tanke!

   Radera