lördag 15 juni 2013

Grattis VCK!

Idag cyklar jag inte Vättern. Cyklar faktiskt inte överhuvudtaget idag. Hojen är inne på mellansäsongsgenomgång och jag har mamma och lillebror här hos mig över helgen.

Jag kommer dock att cykla helVättern nån gång, kanske nästa år, kanske nåt annat år, helt enkelt för att ha prickat av det och för att jag gillar att cykla långt.

Men detta inlägg är inte bara om mig! Detta inlägg är om mina fina med-VCK:are som gjort så jäklans bra ifrån sig i olika Vättern-lopp!


Klockvis uppifrån: Andreas (helVättern idag), Petri (inte årets Vättern men massa snabba innan), Hanna, Micke, Valle, Grannen, Tony och Anna (helVättern idag), jag (halvVättern förra helgen), Ingela (helVättern idag) och Ewa (tjejVättern för ett par veckor sedan). Alla VCK:are som inte är med på bilden men som ändå kört - grattis också! Tack Micke för bilden

Fantastiska resultat, grymma förmågor, vilja av stål och en förmåga att njuta på vägen. Jag är så stolt över oss alla - över Ewa med sin första grymma tjejVättern efter bara ett par månader på racer samt er som har kört helVättern för första gången och gjort det snabbt som attan, samt Tony som tangerat sub8 med nån fjuttig minut hit och dit, samt mig, som har kört min första halvVättern på 5.12 varav tio mil själv. Oj det vart visst oss alla ändå ;) Jag förväntar mig en läcker racerapport från Anna senare under veckan, men idag säger jag bara GRATTIS!

Det är nu cykelsommaren början :D

3 kommentarer :

 1. Fick nöjet att köra ihop med en stor klunga ifrån er, så man kan skämtsamt säga att vck körde ihop med vck (värnamo ck), men valde att bryta vr även om ja hade kanonben men strax innan Karlsborg så passerade vi en olycka där min bror låg skadad på plats så ja tillbringade kvällen på Skövde sjukhus men de är inget ja ångrar att ja gjorde...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Körde du med High Chaparall, de snabba grabbarna? :/ Hörde att det var nån som kraschade, var det just din brorsa? Hoppas han blir helt återställd och mår bättre snart. Bra jobbat av dig! Kram //K

   Radera
 2. Ja de gjorde ja o när vi passerade olycksplatsen så kände ja att även om ja är i kanonform med otroligt pigga ben bara att motiveringen att trampa vidare bara försvann för en.
  Han kom igår kväll till Värnamo sjukhus med 2 sprickor i bäckenbenet samt nyckelbens brott på vänstra sidan.
  Han verkar må bättre nu för hans humör är mycket bättre än vad de va i lördags kväll..
  Va uppe med hans cykel till Östers cykel igår o lämnade in den för att få den fixad eller rättare sagt han kommer att får en ny för de va bara hjulen o flaskhållarna som klarade sig i kraschen..

  SvaraRadera