söndag 10 februari 2013

Utan racer

Naken
sårbar
hemlös


ovanorna kryper på

men jag kan
fanimigintebestämmamig!

att det ska vara så svårt med perfektion (som dessutom inte kostar skjortan, det är egentligen vad det handlar om…)

Jag har börjat friskna till.

Och jag ägnar tankarna åt cykel, cykel, cykel. På alla tänkbara medier och i alla tänkbara sammanhang.

Studerar graferna tillhandahållna av Håkan C.


Studerar Marianne Vos sittställningar genom att googla på henne.

Drömmer mardrömmar om att jag lägger in fel växel i kritiskt läge.

Jag tror fan jag har diagnos.


10 kommentarer :

 1. Härligt att höra att du håller på att friskna till, ja de där med att köpa ny cykel o hur man velar med vilken man ska ha o aldrig kan bestämma sig känner ja verkligen igen mej i..
  Hoppas att de löser sig för dej med vilken du ska ha..

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jorå! Jag önskar jag slapp välja och kunde bara plocka en istället ;)

   Radera
 2. Katja, skippa den där "haléns" cykeln och passa på och köp dig en Bianchi Sempre istället, 2012:orna har grymt bra pris just nu =)

  //Fritz

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nu tycker jag att du har lite märklig attityd käre herr Fritz. Hade jag funnit Bianchis utbud av cyklar mer tilldragande än de märken jag tittar på så hade jag köpt mig en Bianchi, eller hur? ;)

   Radera
 3. Willier från bikebuster eller någon av alla prisvärda cyklar från Merlin Cycles. Du behöver inget bättre än Shimano 105 och Mavics instegshjul eller motsvarande. Fåfängan kan ta dig hur långt som helst när det gäller cyklar... Tänk på annat kul du kan lägga pengarna på sedan, en cykelresa exv. Lycka till tjejen!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Meh! Fåfängan är ju liksom 50 % av hela nöjet med cykelsporten! Varför tror du annars jag hade gått och sålt min finfina instegsracer? Jag är till 100 % medveten om att jag förmodligen inte uppnår speciellt mycket bättre resultat med säg Ultegra än 105 MEN - jag cyklar, tro't eller ej, knappast för TjejVätterns el whatevs skull utan för att jag älskar KÄNSLAN. Men så är jag en fattiglapp också så det lär ju sluta med en kompromiss ändå. SNYGG kompromiss dock ;) (Hjul byter man ju alltid sen ändå iofs)

   Radera
  2. P.S. Vårens cykelresan är redan fixad. Nu raggar jag folks för nästa (den på sommaren dårå). Läser du min blogg så förstår du rätt snabbt att jag hellre käkar gröt i 2 månader än cyklar i fula sockor ;) Puss!

   Radera
  3. Det där med cykelköpartankar är en diagnos för oss alla som cyklister lite då och då! :-) Valångesten är dock lite dubbel inte sant? Det är både angenämt och tämligen hemskt på en och samma gång. Sen handlar det inte om fåfänga. Det handlar om en blivande lång och varaktig relation till en tingest du skall tillbringa mycket mycket tid på och tillsammans med. Även små detaljer kan bli rätt störande om man inte gillar dem!

   Radera
  4. Vad för cykelresa nr 2 tänker du? Jag är intresserad :)

   Radera
  5. John: Helt jäkla rätt! Det ska kännas rätt till 100 % :)
   Jonas: Håller på och raggar sällskap till Touren-trip-13 (typ du vet, ta bilen med bikesen ner till Europa, glo på ett par etapper, cykla lite emellan, bestiga lite monts etc., tänk en vecka eller två beroende på cashmängden i fickan...)

   Radera