onsdag 2 januari 2013

Utmaning: 50 cykelpass / 100 dagar

Åh, kul med skojsiga utmaningar av den blodigare sorten!

Micke Karlsson har gått och startat en utmaning (och en facebookgrupp) som jag glatt hoppade på då jag ser det mer som en plan än utmaning! Tränar ju diverse pass ändå nästan varje dag (förutom vardagsmotionen dårå).

Tanken är att vi ska köra 50 cykelpass på 100 dagar. Datumramarna är tisdag 2013-01-01 till onsdag 2013-04-11. Ett pass varannan dag, helt enkelt. Spinning, trainer, MTB, cross ja vad som helst räknas men det ska vara pass, inte bara damtrallelall jag ägnar mig åt hemifrån till jobbet och back. För min del blir det mest spinning.

Jag tycker det låter som en kul utmaning! Nu vet jag att det blir svårt under vissa delar av våren, då jag även kommer att försöka köra längdskidor intensivt de dagarna det bjuds snö, men då får jag väl ta igen det under de veckorna som jag inte kan köra skidisar.

Släng in en kommentar om ni också tänker vara med och gå in facebookgruppen vettja!

Så nu kör vi! Full fart! som Benjamin hade sagt ;)
7 kommentarer :

 1. 4 pass hitintills.. skall snart iväg på det 5:e =) Baggis! =)

  Kram
  Fritz

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha! Självklart fixar du det är jag 100 på :) Go go!

   Radera
 2. Jag kan vara med på ett hörn men jag ska göra 64 pass fram till den 18/4. Har ju ett fint litet schema från Aktivitus som jag ska köra efter. ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åh något värre alltså! Lycka till :) Klart du ska vara med. Kram!

   Radera
 3. Kul utmaning!! Heja heja heja! :)

  SvaraRadera
 4. Jag var lite seg med att haka på, men nu är jag också med i utmaningen! Full fart framåt som sagt, 50 pass ska en väl hinna med innan april.

  SvaraRadera