Alltså helt seriöst, det finns ingen godare kyckling än de vitlöksmarinerade filéerna på Laxmi i Västerås. Bara namnet liksom: Garlic Chicken Tikka sizlar - vitlöksmarinerad kycklingfilé i yoghurt med aromatiska kryddor, tillagad i tandooriugnen och serverad på en varm järnform med kryddad sallad. För att vara indisk mat så smakar det verkligen inte speciellt förutsägbart tråk-indiskt (tänk hopklibbat ris och standardcurrygegga). Jag och Linda sitter och dör godhetsdöden fortfarande fast det har gått två timmar sen lunch. Är ni i Västerås och ska äta varm mat ute så äter ni här punkt slut.
onsdag 10 oktober 2012
Paradiskyckling
Etiketter:
Chicken Tikka sizlar
,
indisk mat
,
laxmi
,
laxmi västerås
,
marinerad kyckling
,
äta ute västerås
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget
(
Atom
)
Inga kommentarer :
Skicka en kommentar