lördag 20 april 2013

Rösten från hotellsängen

God natt! Eller god morgon (misstänker att ni läser inlägget först imorgon bitti)

Ligger i en extremt stilren hotellsäng (dioder och kalla kulörer) i mitt dubbelrum på Hotel Hispania här i Arenal ett par mil höger om Palma. Fullmatad med förstklassig Ryanair-lasagne samt lite riktigt god mat som hotellet varit vänliga att lämna åt oss sent ankommande. Tryckt i mig en grymt kärv och supersöt balearisk bapelsin. Salig! Skrynklade sådär härligt i munnen av äkta citrussyrma.

Vi som har anlänt hittills är jag, Grannen och Ewa samt Grannens rumspolare Fisken som redan varit här nere i ett par dagar. Lite avis på denna Firren, han har egen hoj med sig. Juste, förutom oss är det några till som anlänt men de verkar än så länge lite väl sinsemellan interna och tajta så en annan vågar ju knappt säga nåt. Nåväl! Blir säkert fint sen.

I mitt fall är det i alla fall lite Big Brother-nervositet. Jag vet nämligen inte hur cyklisten som jag ska dela rum (och uppenbarligen dubbelsäng fast inte på deeet sättet) med är eller ens ser ut! Jag är dock en positiv liten tjej, om än lite ängslig, så jag tänker att snubben kan liksom inte vara värre än jag själv är i alla fall, eller hur? :D

Imorgon anländer resten av gänget (inklusive min nya rumspolare), har ryktats om att vi kan bli uppåt femtio individer! Spännande.

Och så är det tänkt att jag ska hämta ut min hoj och kanske få igång de sega spirorna, får se om morgondagen kommer att handla om mil- eller hm-räkning.

Nä nu hör jag baleariska partyröster utanför, dags att nattas!

P.S. Ni som är här samtidigt som jag och känner igen mig - kom fram och säg hej. Blir ju så glad ju!

Puss!

2 kommentarer :

  1. Ska bli roligt att följa dina öden och äventyr i sydliga nejder! :-)

    SvaraRadera
  2. Schysst med Mallis, har du vart där med cykel förut?

    SvaraRadera