fredag 15 mars 2013

Fredagspepp

Hej.

Åh vilken rolig dag!

Tänka sig.

Först så går jag och vinner Marias bloggtävling! Åh så glad. Cykellysen är alltid en bristvara i mitt röriga hushåll. Fina var de också och ser världans lätta ut. Tack.

Sen så går jag och erhåller ett gäng nycklar till min nya lägenhet... och får veta att Internetz som de har där är kvar en månad till (mitt abonnemang gör ju annars att jag får vänta nån vecka). Det låter lite halvtöntigt men jag är minst lika glad för Internetz som för det faktum att jag har en helt ny egen lya att besudla med kedjefett och racergrus <3 <3 <3

Sen så får jag ett gäng flytthjälpsförslag från diverse vänner och så tacksam som jag är så tänker jag förstås nyttja dem fett men en i taget. Ikväll kickar vi dock off med bästa Linda och Sari som kommer hem till mig på lite mat, vit och kanske lite dans.

Men det finaste av allt är att jag nu har ett alldeles kungligt besök att se fram emot i påsk. Tänker dock inte avslöja vem det blir än men jag mår fasiken bra av bara tanken.

Det ni!

Med förhoppning om varmare temperaturer och grusfria vägar (min ROSE förgås fan hemma av dessa -20 och isgator ute)

och en bra helg :)

Puss!


5 kommentarer :

 1. Jag provar att köra min Canyon i helgen, har rekat lite med bilen på em. Det går att ta sig fram på många ställen. Torra vägar och enstaka partier där man får hålla sig i en asfaltsfåra mellan isen, men dom ställena är få på dom större vägarna.

  SvaraRadera
 2. glad man blev att läsa detta :) Borde med försöka skriva mer positivt och glädja bloggläsare :) Själv har jag börjat fundera på semester som jag visst inte kan ta under touren då han jag jobbar med har semester då :( Vad ska man nu göra?

  SvaraRadera
 3. Grattis, vita snygga cykellampor är på gång!

  SvaraRadera
 4. En skön dag alltså.
  Dock tycker jag MTB grus är betydligt värre än racergrus. ;-)

  SvaraRadera