onsdag 4 juli 2012

På fredag bär det av mot Franrike, Touren, bergen och andra äventyr!

God morgon!

Ursäkta för dålig uppdatering - inte mig likt! - men jag har varit totalt utslagen av den värsta magsjukan någonsin. Har med nöd och näppe kunnat jobba... Idag är första dagen jag kunnat få i mig en macka som verkar vilja stanna i magen. Men nog med otrevliga detaljer...

Med bara två nätter kvar till avfärden är det dags för mig att berätta för er om vår stundande resa :)

Vi ska nämligen bila ner till Frankrike för att campa, se Touren, cykla själva, pussas samt bada och njuta av det vackra landet (och ställen på vägen dit och tillbaka, förstås).


På fredag morgon börjar vi med att bila ner till Lübeck för att övernatta där innan vi tar oss vidare mot Schweiz via Tyskland. Ska försöka övertala Peter att stanna i Darmstadt, staden där jag bodde ett tag när jag var barn.


Vidare mot Saint-Ursanne i Schweiz där vi tänker se på när grabbarna tar sig an den åttonde etappen i Touren (Belfort-Porrentruy).


Sedan mot huvuddestinationen - Frankrike! Campa och cykla och äta en sjujäkla massa baguetter och dricka vin och skratta sådär franskt med jätteöppen mun. Förbi Annecy, mot Toussuire där vi tänker se den tolfte etappen (Albertville-La Toussuire).

Efteråt är det dags för "fri lek", eller, om vi nu känner oss i form och tillräckligt galna - för Rapha Rising. Då är vi ju nämligen i bergen som hotar med lovar en hel del småläskiga häftiga backar. Rapha Rising pågår i en vecka. Alltså ska vi försöka cykla järnet i en vecka.


Men sen blir det dags för wienerbrödet efter cykelrundan - den underbara, alldeles drömlika, åh-vad-jag-längtar-dit-Rivieran. Som är till för att varva cykelkläderna med lätta klänningar, djupt röda läppar och badkläder.


Detta var förstås bara den ungefärliga rutten. Men känner jag min underbara cyklist rätt så kommer vi att följa den rätt så till punkt och pricka ;)


Är ingen cool person så har svårt att dölja hur uppspelt jag är. Peppar med den här spellistan och fina bildminnen från senaste solresan till Mallis!


Jag kommer förstås att ta massa bilder och ska försöka hålla er uppdaterade så gott det går (har ingen aning om hur internetuppkopplingen ser ut därborta). Fast vi hörs ju innan också. 


À bientôt!

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar