tisdag 7 januari 2014

You're simply the best. Better than all the rest.

Fan, trallan vart ju stulen som ni vet. Och jag, halsflussig och deppig, tog bilen upp till Sandviken för att gosa med Frida och liksom, förtränga lite av cykel- och träningslösa verkligheten.

Men så plötsligt! När jag fortfarande var uppe i Sandviken så får jag ett sms från Grannen. Sms:et innehåller en länk till blocket samt Troligen ganska stöldsäker. Kan titta på den och köpa den åt dig om du vill.

Jag öppnar länken till Blocket och se där - en stöldsäker men ändå stilig åttiotalstralla uppenbarar sig i all sin härliga billighet.


Jag skriver Ja!!!

Och tänka sig! Utan att jag ens tjatat/gnällt/skvätt tårar innan så köper Grannen cykeln till mig - tillprutad dessutom - fixar den, smörjer in den, justerar den och köper till nya smådelar och om det hinns med så får jag den ikväll.

Det är väldigt sällsynt med billiga begagnade cyklar i finfint skick.

Men ännu mer sällsynt är det med lirare som Grannen. Den absolut bästa sortens lirare.

Sug på den ni cykeltjuvar. Vi kommer alltid vinna ändå.

---

Ik heb een goede vriend. Grannen. De andere dag kocht Grannen een gebruikte fiets voor mij. Zonder dat ik hem had gevraagd! Hij wist gewoon dat ik nodig had een nieuwe fiets na mijn oude was gestolen. Dus ging hij op zoek naar een mooie oude fiets op Blocket, genaamd de verkoper en vervolgens ging en kocht de fiets. Als ik geluk ik krijg om het vanavond te downloaden en dan moet ik niet meer lopen. Ik ben zo dankbaar en geraakt!

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar